MIN1 BETONWERKEN

Min1 bv is gespecialiseerd in gieten van betonkelders, bufferputten, funderingsplaten en zwembaden/zwemvijvers voor zowel bedrijven als particulieren en voor de agrarische bouw.

Onze expertise staat garant voor een perfecte uitvoering en dit steeds tegen een correcte prijs. Ook alle grondwerk en de nodige funderingstechnieken kunnen door ons uitgevoerd worden.

Kelderbouw

De mogelijkheden van beton zijn enorm groot. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk project aan. Betonkelders zijn ook erg duurzaam waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken op lange termijn naar waterdichtheid toe.

De kelder vormt tevens een stevige fundering voor uw woning en zorgt voor waardevolle extra ruimte op dezelfde oppervlakte. Een betonkelder kan zowel opbergruimte als leefruimte zijn.

Betonvloeren

Een perfect gegoten betonvloer, afgewerkt volgens de regels der kunst en die jarenlang in een uitstekende staat blijft… dat is wat Min1 bv u biedt.

Gebetonneerde binnen- of buitenvloeren zijn duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk. U kan de afwerkingsgraad zelf kiezen qua gladheid of antislip, gepolierd, getrild of geborsteld en qua kleur.

Zwembaden

U kan bij Min1 bv terecht voor de volledige uitvoering van uw zwembad. Dit van grondwerk tot afwerking. U bent volledig vrij met wie u samenwerkt voor het plaatsen van de technieken en de algemene afwerking.

Een betonkuip als basis voor uw zwembad garandeert waterdichtheid en kwaliteit voor een hele lange termijn. Wij maken uw zwembad volledig op maat, kunnen de vloerplaat polieren, de nodige voorzieningen (doorvoeren, skimmers,…) inbetonneren en een vlotte en kwaliteitsvolle service leveren, met een minimum aan hinder tijdens de uitvoering.

Interesse om samen te werken met MIN1 BETONWERKEN?

Tel. +32 (471) 761108
info@min1.be

Correspondentieadres

Min 1 bv
Oudenaardsesteenweg 581
8581 Kerkhove

Maatschappelijke zetel

Min 1 bv
Lage Heirweg 11
9830 Sint-Martens-Latem
BTW BE 0787.515.878

Min 1 bv | Lage Heirweg 11 | 9830 Sint-Martens-Latem | info@min1.be | +32 (471) 761108 | BTW BE 0787.515.878 | Privacy | site door crebist